PARPAVIFT!!!

Nu lever vi upp till vårt namn på bloggen.

Nu sitter jag nämligen i bilden och skriver. Hade man sagt det till gamla Gun så hade hon trott att jorden blivit invaderad av utomjordingar.
-Sitter du och skriver i den lådan om vad du gör nu? Och så kan alla se dig i sina lådor? JA, det är inte klokt! När jag var liten tös hade vi inte ens färgtv. Och sånna där mobiltelefoner, ja, det kunde jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig.

Men det är väl härligt att när vi är gamla och gråa kommer vi sitta likadan och leva kvar med våra 3330:s och tycka at bara man kan ringa.

Men som sagt. Vi är på väg upp till Skrea och stannar tills i morgon. Minivift, men en vift!

Hej!

HALLÅJA!!!

Nu tar vi tag i detta.

Först vill jag bertätta att jag kommer få nya arbetsuppgifter. Det känns otroligt bra och framförallt väldigt roligt!

Igår var det balkongmys med systra mi. Naturligvis fick jag god mat. Väldigt god mat. Stekt fläsk, som både är en favorit hos mig och hos syster, blomkålsgratäng, sallad och vitlöksbröd.

Till helgen åker jag och Jocke till Skrea. Fredag till lördag. Det ska bli skönt att bara vara vi. Det har varit full rulle varje helg sen vi kom hem så vi behöver lite avkoppling (ingen alkohol). Så vi packar med oss datorn och några filmer, så har vi och göra om vädret skulle vara dåligt. Är det fint väder ska jag fösöka att återfå lite färg som spårlöst försvunnit sen vi kom hem. Det är konstigt hur snabbt den försvinner. Färgen alltså.

På lördag har Frida sin kom-hem-fest.
 
Lite bilder får det blir. Det är alltid kul.



Stina, det lilla knytet. Och när vi ändå pratar om katter, så är Stanli helt förbytt. I morse sprang han runt mina fötter och efter mig vart jag än gick. Han ville mysa hela tiden och var faktiskt väldigt behaglig. Kan han ha hamnat i puberteten?



Denna tycker jag är så fräck. Det ser ut som att katten själv tagit bilden!



Ett års sen.

HELG

Helgen i bilder.












Småkillarna var med hela kvällen!



Syskonkärlek!

Det tar ganska långt tid...

MEN VILL SKRIVA NÅGOT INTRESSANT, MEN DET HÄNDER INTE SÅ MYCKET!

Precis som rubriken säger så har det inte hänt så mycket här i lilla Ängelholm. Det fina vädret är på väg bort och det ska bli skitväder, igen!

Jag kan berätt om mitt samtal till ungdomsmottagningen.
Jag misstänkte att jag hade urinväginfektion, och ringde dit för att få lite råd och eventuellt få göra ett kissprov. Har nämnligen gjort det där tidigare.
Så jag ringer dit och berättar om mitt problem och säger att det går inte över. Då säger kvinnan på andra sidan telefonen:
-Då har du nog klamydia!
Jag blev så jävla chockad över att hon hade mage att säga något sånt! Jag svarade:
-Nä, det är ganska omöjligt då jag har haft samma partner i 3 år!
-Nähä, okej!, svarar hon.
Men hallå, ska du inte be om ursäkt för vad du nyss slängde ur dig. Ingenting. Hon påstod att jag hade klamydia, bara sådär! Jag ska aldrig mer gå dit. Jag har aldrig blivit så besviken på ungdomsmottagningen som jag blev när hon sa så! Usch, hon borde inte få jobba där!

Kan säga, för er intresserade att jag nu mår bra och har inga besvär längre. Det är tranbärsjuicen som gör underverk!

HEJ!

För att svara på Marias fråga om varför jag byter blogg. Så är svaret enkelt. Jocke tänkte att han ibland vill skriva, jag har aldrig riktigt gillat namnen nosis och vi är mycket på vift. Som jag skrev, tom en biltur til coop för att handla kan bli att vara på vift.

Så nu ska jag bara fråga min syster om hon vill göra en fin header så är saken klar.

Ha det så skönt i Mosebölle, idag är det varmt som fan på jobb!!

Kram!

SKREA MED SKRATT!

Som jag har sagt så kommer alla småtrippar jag och Jocke gör skrivas om här. Men nu har jag börjat fundera på att skriva här permanent. Jag menar man är på vift bara man handlar på Coop. Så det blir nog så.

Men i Helgen var vi i Skrea utanför Falkenberg.
Jag, Jocke och Karolina åkte i fredags. Det var lite dåligt väder, men det hindrade inte oss från att ha roligt. Vi drack vin och grillade. Det var jättemysigt.

Lördagens väder var lite bättre så jag och Karolina kunde sitta och sola ett litet tag. Men blåsigt var det.
Sen kom Rebecca och Victor, Henrik och Johanna. Kvällen bjöd på massa skratt och roliga lekar. Att man ska förklara orden äpple utan att säga det. Victor drog till med "annat ord för päron" Varpå Jocke snabbt "äpple!". Det var snabbtänkt må jag säga!
Vi hade jätteroligt och sov 7 st i en stuga på 16 kvm. Men det gick kanon!
Sen åkte vi hem i går och hade det lugt och skönt, tittade på HItta Nemo och gamla Disneyklubben!

Nu väntar en ny jobbvecka, som inte alls känns lika tung som den förra. Har fått distans till resan. Det känns nästan som om vi aldrig varit iväg. Fast på ett bra sätt. Man minns vissa tillfällen bättre än andra. Nu när jag började skriva här så blev det lite jobbigt.
Men nu blickar vi framåt. Nästa helg blir det fest a la Rebecca och Victors lägenhet! Det kan inte gå fel. Och så hoppas vi på bättre väder. 15 grader i Juli accepteras inte!!



























Tyvärr tog betteriet slut innan sista kvällen hann börja.

Hej!

NU ÄR VI HEMMA

Nu har vi varit hemma i en vecka och en dag. Allt om vad som händer numera, kan du läsa om på nosis.blogg.se
Skulle det sen komma fler resor, skriver vi naturligtvis om dem här.

Tack för att ni följde vårt äventyr. Jag hoppas ni får tillfälle att göra detsamma!

RSS 2.0