BILDER!

Det har varit lite dålig med bilder här på sistone, men nu kommer det! Har fått datorn ominstalleradå det är lätt att skriva också! Svenska och allt, på en dator man köpt i Malaysia. Det är inte klokt vad datorkillarna kan nuförtiden.



Vi åt med Jockes föräldrar på bunkern i onsdags, utsikten.


Mor och son.



Antagligen sista dagen med shorts.


Nybadade i Mosebölle, årets sista dopp!



Dopp!

Nu strular dator. Blir fler ikväll!

HELG I DANMARK

Nu har denna vecka snart gått, eller jobbdelen i alla fall. Snart åker systrarna med karlarna ner till Stugan under helgen.
Vi ska äta kräftor och ha det möjsigt. Även lite höststädning ska vi hinna med.

Annars händer det inet så mycket, så det är därför det är så torrt här inne, för det berör inte på vädret. Så som det regnar hela tiden. hahahaaaaaaa......
Inte så kul.

Vi har lagt flyttplanerna på hyllan, men sen såg jag att där är det radhus till salu uppe på Pomona. Då kliar det i fingrarna direkt!


Hej!

NÄSJÄVEL

Just som jag duktat upp med årets första kräftor, som jag för övrigt sucktat efter ända sedan jag kom hem, täpper det till i näsan och jag smakar inte ett skit!! Sen sätter jag jag mig för att skriva det här på bloggen. Ja, men då passa den jäken på få tvärdrag igen!
Någon som har lite bajs över som de behöver bli av med? Bring it!


MITT LIV SOM KATT

I morse blev jag väckt av två katter som bråkade.
Jag trodde ett tag att det var på riktigt. Fast vadå på ritkigt? Vad kan katter bråka om?

Hur som helst har någon av dem gjort något riktigt dumt, för dem är definitivt inte lika bra vänner som förut. Om ni inte tror mig kan vi få komma hit och kolla på golvet. Det ligger stora tussar överallt i lägenheten. STORA.
Sen har Stina blivit väldigt kelen. Hon låter som en duva som ruvar när hon är på myshumör. Då känner man att detta är fan kärlek!
Hon kan inte få nog av en...

Från en sak till en annan. Jag sitter hemma och är så fruktansvärt förkyld. Febern har lagt sig efter ett par ipren.
Men det roliga är att 9 av 11 kanaler visar tvshop. Det är så tråkigt att man mår dåligt. Trots det blir jag sugen på att köpa Proactiv. Det verkar vara så bra. Jag tror verkligen på det!  Och jag ska nog beställa hem zumbadvd:n. Då kommer jag kunna äta vad jag vill.

Så, krya på mig!

RSS 2.0