JAG LEVER!

Efter en vecka i Egytpen är det skönt att vara hemma.

För att summera så har vi haft det bra. Inte jättebra, inte jättedåligt! Utan bra.
Folket kanske inte är det mest smarta, men dem vill väl även om det ibland kommer ut i en mening som "very beautiful women". Trot inte att vi kommer att åka till Egytpen inom det närmsta!

Det var skönt med sol och värme. Och hade det inte varit för att mamma och pappa var där så hade nog inte ens sol och värme vägt upp. Tyvärr!
Jag vill inte verka för negativ men om man råkar ut för den värsta stormen på 10 år( i ett av världens solsäkraste länder), översvämmningar i hela Sharm el Sheik, flygförseningar på 4 timmar och diarré hela veckan, så är det svårt att summera i hop denna semestern till någon positivt. Andra kanske älskar Egytpen, inte jag.

Trots denna lilla sköna semester har jag aldrig uppskattat att komma hem så mycket som jag gjorde denna gången. Att kunna gå in i en ordentlig affär, handla vad man vill, utan att riskera att bajsa ner sig på stranden. Sätta på kranen och dricka ett glas vatten!
Ändå var vi iväg 2 månader förra året. Inte ens då var det lika skönt att komma hem. Nä, Egypten var inte min kopp of the. Sen är det alltid skönt med semester och att få vara ifrån den vanliga vardagen. Och varmt var det faktiskt!



Utanför hotellet, i väntan på bussen till flygplatsen.



Jävulskt god mat på restaurangen Sinai Star!



Söta konstverk!



Så söt kise!



Stranden, den som tillhörde hotellet!



God mat igen!



Lite översvämmning??!



Mamma neger och jag.



Inne på kinarestaurang. Den maten satta fart på magen!



Kamelmjölk i huvudet, det är tydligen det nya! Man blev len.



RSS 2.0