MALLS I MASSOR!!

Hej hej!

Nu har vi befunnit oss i Kuala Lumpur ett par dagar till och vi borjar tycka om staden mer och mer. :)
Framfor allt ar vi fortjusta i alla de stora kopcentrumen som finns har! Jattefrascha, Jattestora och med massor av saker att gora!
Idag var vi ett kopcentrum som heter Time Square Mall. Inne i det finns en Team Park med inomhus karuseller. Berg-och-dal-banan var grym enligt Jocke. Jag tyckte inte riktigt det var varkt pengarna, men upplevesen var nog. Coolt att det ryms ett helt nojesfalt i ett kopcentra.
Idag bowlade vi. Bra system dar man belatar och spelar per runda och inte pa tid. Dock lite storre bawlinghall an den lilla fesna i Angelholm. Tror det var 48 banor. Avne detta inne i shoppingcentret.
Vi tesade aven pa Fish Spa. Man stoppar ner fotterna bland massa smafiskar som ater bort doda hudceller och foryngrar fotterna. Perfekt for Jocke. Det kittlas som fan i borjan och ar nastan lite obehagligt, men har man varit i ett tag och vagar sa ar det mysigt och gor stor skillnad. Detta kostade for 15 min, 12,50 svenska kronor.=)
Nar vi anda ar inne pa billiga saker sa kan vi namna alla tusen olika resturanger som aven dem ryms i dessa gigantiska kopcentrum. Vi ater middag med dricka for 2 for 35 svenska kronor. Alla sorters mat fran alla varldens horn. Helt magiskt! Rebecca hade alskat det. Hon och Pappa Lasse!
Vi ar duktiga pa att ata med pinnar och har gett oss fan pa att bli proffs innan vi aker hem. En eloge till Jocke som ater nastan allt ris med pinnar.
Vi har fatt med oss billiga klader ocksa. Jag 2 klanningar for dryga 100kr.
Jocke ett par badshorts och en snygg troja for 50 lappen.

Igar var vi pa bio. 3 ganger!!!!!
Ett biobesok kostar 20kr per person. Och da ar det dem nya filmerna. Vi sag Wolverine, Fast and furious och He's just not that into you. Alla deffinitivt varda pengarna. 
Emellan biobesoken testade vi ny mat och strosade rutn bland over 1000 affarer. Och detta var pa ett Mall som heter Pavillion Mall.

Vi maste ocksa beratta om var trakiga lilla visumhistoria.

Grundtanke:
Pa tisdag, ansoka om visum pa den Thailandska Ambassaden. 
Onsdag hamta. Onsdag kvall aka med nattbuss till Kuala Besut.

Handelseforlopp:
Tisdag. Dyr taxi till Ambassaden. STANGT! Coronation day.
Maste boka om bussen till Kuala Besut. Dyr taxiresa till Busstationen. INGA PENGAR TILLBAKA. Om biljetten inte saljs dvs. Blev ju tvunga att stanna pa hostelen en natt till. Inga problem som tur var.
Onsdag . Taxi till Ambassaden. Sta i ko for att skriva in sig. VARMT! Far nr 99 till visumskon nr. 33 hade nyss blivit framkallade. Fattar ingenting av blanketterna. Skriver fel sa Jocke far hamta nya.
Av en slump fragar han hur manga dagar man som svenska far stanna i thailand utan visum. Han svarar 60dagar.
WHAT!!!
Vi dubbelkollar och avne om det inte var riktigt ratt sa far man stanna i Thailand i 30 dagar om man kommer in med flyg. Men som jag trott andast 15 dagar om man kommer via landsgranserna.


Vi hade redan pratat om att flyga over da det ar smidigt och relativt billigt.
Vi har alltsa akt massa dyra taxiresor i onodan. Akt till Ambassaden 2 ggr i onodan. Bokat om bussen i onodan. Och bokat till en natt till pa Hostelet i ONODAN!
Det varsta av allt ar att vi kommer till paradiet en dag for sent. Vi ar sa grymt badsugna nu!

Sa i morgon aker vi med nattbuss till Kuala Besut och darifran med bat till en o.

Nu ska vi promenera ner till ett internetcafe dar man far ladda upp bilder. Sa snart far ni ett bildregn!

Puss och kram!

Ps. Vakterna pa kopcentrummen har stora hagelgevar pa ryggen. Det tycker Jocke ar haftigt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan vad fräckt! Inte karusellerna för min del, men få er :D! Det är ju trots allt ni som är där! Coolt med biografer och bowlinghallar! Gött att ni såg TRE filmer på en dag haha! Jag vill också se fast and the furious! Då vet jag den är sevärd. Fast undra om den är lika sevärd när den kostar 85 spänn istället :S! Jaja Keep on having fun! Pusssss på er!

2009-05-06 @ 20:22:50
Postat av: karolina

Det var jag som skrev nyss

2009-05-06 @ 20:26:37
Postat av: Erica

Mallen låter precis som de är här! Tycker det är ascoolt att de får plats med så mycket under ett och samma tak!:)

Av allt underbart, härligt och häftigt ni får uppleva, gissa vad jag blev GRYMT avundsjuk på!? FISH SPA!! Fy fan vad kul, alltså jag har velat gå på det sen jag läste det i Metro för typ ett halvår sedan! haha! Måste prova det!!

Världens största jag-saknar-er-KRAM till er båda!!! PUSS till Rosanna! (Jocke kan också få en om det är ok för Rosanna;))

2009-05-07 @ 01:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0