KUALA LUMPUR!

Nu har vi sovit en forsta natt pa detta, jamforelsevis, lyxhotelet. Vi far fatta oss kort eftersom internet har ar dyrt och opalitligt!
Anslutningen forsvinner lite da och da.

For att svara pa Pappas fraga sa ska vi kopa ett myggmedel/insektmedel idag som Renato rekomenderade. Med bla kork. Det har blivit battre, och kliar inte lika mycket. Sa det var nog nagon sandloppa, som mamma trodde.

Vi har sovit gott i var 160 sang pa 20:e vaningen och atit en frukotbuffe som mest likande en indisk lunchbuffe. Har kryllar av indier. Nonchalanta ar dem ocksa. Jag fick vanta i 10 min for att fa rosta min macka da hela familjen raddamondidi skulle rosta 50 mackor till sin 17 sma fula barn.
Till slut gav jag upp och at min gummimacka.

Vi har nog bestamt oss for hur var reserutt har i malaysia ska se ut. Tyvarr kommer vi nog inte besoka Singapore, vi kanner att det ar det anda i sodra delen som lockar oss, och det ar ganska sa langt, vilket betyder en onodig omvag. Forhoppningsvis kommer man dit nagon annan gang anda.
Vi kommer att bo i Kuala lumpur 2 natter ytterligare, da har nog finns mycket att se. Av nagon konstig anledning vill datorn inte ta Joockes kort, sa vi far aka dit och betala kontant i stallet.
Vi ar ganska sa trotta pa storstaden och vill ut i bushen nu.
IKEA ligger nog ocksa tyvarr lite for langt bort, men vi ska hora pa en resebyra idag.

I morgon ska vi fixa Thalandsk visum. Dumt nog kopplade vi inte att det ar sondag i dag och valdigt stangt pa ambassaden.

Sahar ser resrutten ut. Typ. Vi vet inte riktigt var pa ostkusten vi ska. Det far visa sig efter att vi varit pa turistbyran. Vi ska till det "landskapet' Terrenggama?





Utanfor den ostkusten ligger Robinssonon Tengah. Dar ligger ganska manga oar som inte syns pa denna bilden.

Sa mycket ar bestamt hittills i alla fall.

Hej sa lange!

Det ar jattekul med alla kommentarer! Sluta inte med de! Jocke halsar!

Vi saknar er!

Puss!!

Kommentarer
Postat av: Syster

Jag har faktiskt också uppdaterat min blogg nu!:-)Vad skönt att ni bor bättre nu och att det har blivit bättre med betten. Från en sak till en annan så har Victor fixat nytt golv på balkongen nu, blev jättefint. Nu ska vi bara leta upp lite stora krukor på någon loppis och plantera lite så att det blir grönt och grannt där ute. Vi ska snart äta lunch hos Victors farmor. Ja, så ni ser, nog är det ett spännande liv som levs här hemma också!

2009-05-03 @ 10:14:39
URL: http://labox.blogg.se/
Postat av: marianne

Hej !

Håller med Rebecca om att det är ett spännanade liv här hemma också. Var i Helsingorg i går(lördag)där var så mycket folk o massor av "spelemän" överallt .Det kändes som vi var i en storstad vid Medelhavet,att sedan solen sken gjorde inte det sämre.

Vet att ni har det bra vi har ju snackat i telefonen nästan precis.

Puss o kram

Mamma/Majan

2009-05-03 @ 10:28:34
Postat av: Elisabet

Ser på resrutten att ni kanske åker till Penang och Lankawi - där har vi en del tips. Speciellt boendet på Lankawi...

Enl ert nuv. hotells hemsida arr. de många olika turer, bl a halvdags-sightseeing i stan mm som verkar bra. På hemsidan kan man också boka halva-priset rum - Late Stays, om ni tänkt stanna på samma hotell. Finns ledig 4-6 maj 2 nätter.

2009-05-03 @ 11:23:53
Postat av: Anonym

Skönt att resan till K.L gick bra och att ni fått sova gott. Man blir rätt trött av att ränna runt i storstäder och få så mycket intryck. Det är så svårt att fatta att ni är så långt borta! Kul att ni sätter in karta så vi kan följa er lite på den.

Kram från mig!!

2009-05-03 @ 12:28:17
Postat av: Maria

Föregående inlägg var från mig! Glömde namnet, det måste vara solen!

Kram igen från sommarMARIA!!

2009-05-03 @ 12:30:49
Postat av: karolina

Mys-pys på er! Vi hörs i slutet av veckan! (Chipsen var inte goda!) haha

2009-05-03 @ 13:33:25
Postat av: Roberth

Hej ungdomar! Måste vara skönt att lämna den stressiga storstan, i och försig är väl inte Kuala Lumpur någon liten håla det heller! Här hemma har vi möblerat om hela huset, nu är vi äntligen färdiga. Har startat grillen nu, och snart blir det en kall pilsner och lite kött och hasselbackspotatis. Kramar storebror Roberth!

2009-05-03 @ 18:09:01
Postat av: Ricard

Hej på Er! Har du ätit något nytt konstigt Jocke? Hoppas kliet har lagt sig Rosanna! Ni verkar ha det riktigt bra. Själv har jag spelat en runda golf med Fassan, Håkan, Marias bror Martin idag. Gick riktigt bra faktiskt, sänkerunda! Ha det gott, kramar Ricard!

2009-05-03 @ 18:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0