FEST

Igar var vi ute for forsta gangen. Vi hangde med 2 killar fran Karlskrona till en bar pa 33 vaningen pa ett lyxigt Hotel.
Baren lag med utsikt over the Twin Towers och med en jattepool mitt i Baren. Det kandes som om man var i en film och det var riktigt fint. Tydligen var det dresscode men Jocke kom i med shorts och slippers. En kille gick fram till Jocke och var imponerad over hur Jocke lyckats komma in.

Dock blev det inte sa langvarigt, men jag drack en Snow Ball och Jocke en ol. Samma pris som hemme ungefar, fast betydligt godare och lyxigare. Min drink tog nog 5 minuter att gora, pa ett bra satt. Han var valdigt noggrann.
Det var trevligta att traffa lite manniskor, men vi marker att detta inte ar nagon festresa och att vi inte vill "supa". Men det var roligt med svenskar och dem kande lite angelholmare vilket var kul. Oh saklart visste vi vilka det var=)



Har spenderade vi var kvall.

Ett litet for tidigt vykort fran Perhentian Island.





Nu ska vi ata for snart sticker vi till Bussen.

Ps. Vi har aven bokat flyg fran Penang till Kuala Lumpur och darifran till Phuket den 30:e Maj. 1000kr for bada 2. Dessutom slipper vi visum. For er med intresse flyger vi med Air Asia. Dem flyger i stort sett over hela varldern och ar riktigt billiga.

Puss och kram! Nu vet vi inte rikigt nar vi skriver nasta gang. Det sags att det ar valdigt dyrt ute pa oarna.

PUSS!!! 

Kommentarer
Postat av: Henrik

Hej på er! Ni verkar ha det helt underbart, önskar att vi också var ute och reste och inte inspärrade på ett kontor med regn utanför. Hoppas att ni får det bra ute på öarna, vi följer era stapatser med stort intresse.

2009-05-07 @ 19:52:52
Postat av: Anonym

Hej på er! Ni verkar ha det helt underbart, önskar att vi också var ute och reste och inte inspärrade på ett kontor med regn utanför. Hoppas att ni får det bra ute på öarna, vi följer era stapatser med stort intresse!

2009-05-07 @ 19:54:53
Postat av: karolina

hej sweetisar! GUUUE vilken härlig fest ni verkar varit på! Ser ut som om det är med i en rap video på mtv!.....eller en film som ni sa. Vad kul att ni snart är på öarna! Det kommer bli undebart! Bränn inte er bara!! PUSSS!

2009-05-07 @ 21:38:12
Postat av: Ricard

Härliga bilder!! Vad härligt att ni gör denna resa. Idag började Renato jobba på trädgård. Nu ska han axla din kompetens Jocke. Raif o grabbarna får skola in honom! Ha det så gott, kramisar Ricard

2009-05-07 @ 21:38:33
Postat av: marianne

Hej igen våra "solstollar"

Kom precis hem från Ericas dans hon var "skitduktig"

och fin klänning hade hon.Designad av Rebecca.

Akta er för strandlopporna på Paradisön.

Hur är det med din bett nu Nosse?

Jättekram

Mamma/Majan och Pappa Lasse

2009-05-07 @ 21:52:19
Postat av: Victor "bloodlust" Fransson

Tjenare! Ursäkta min bortvaro från erat forum men jag tampas med illasinnade bakterier/parasiter/virus!! hehe kanske inte så illa men jag ser i alla fall ut som en undead warrior med bloodlust och berserker rage (jocke du kan ju förklara för rosse hur det ser ut). Nu till någonting mycket roligare, ER! Verkligen härliga bilder, berg-o-dalbanan på varuhuset verkade ju helt psycho(på ett bra sätt)och en drink i den baren had man inte tackat nej till! "Can I have a bloody Mary please? Yes sir, just a second sir",drömma kan man ju! Antar att ni befinner er på någon paradisö och myser just nu så nu är det väl bara att vänta på nya bilder och ännu mer avundsjuka! Ha det underbart! Kram!

P.S käkade fiskarna upp dina liktornar(rättstavat?) jocke?

2009-05-08 @ 11:22:03
Postat av: sussi

Tjohej på båda.... ser att ni har det gott. Ligger faktiskt i solen här hemma. Tidningarna säger att det ska fortsätta hela veckan, gott gott gott men ni har det skönare förmodar jag och så ska det vara. Ta väl han om er o ha en fortsatt go semester.

Sussi

2009-05-10 @ 14:36:44
Postat av: Robban/Ankapillan

Hej era kineser! Hoppas ni har det bra i värmen! Själv har vi haft virvelvinden Maj-Britt och halvdöve Hugo på middag idag! Man blir tröttare än att passa en hel skolklass med bebisar! Hoppas ni får det gott på någon vacker paradisstrand!

Tjing tjong ping pong! Roberth/Annicka.

2009-05-10 @ 19:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0