DAG 2

Nu har vi varit har i 27 timmar. Vi har bytt rum 3 ggr.
Det borjade med att vi fick bli uppgraderade forsta natten, eftersom det inte fanns nargra dubbelrum med toalett lediga. Det blev da ett trippeldum deluxe (10kvm) Oj oj oj, tankte vi, vilken lyx!! (ironi) Det rummet var helt okej, med dusch och allt. Halv 12 pa kvallen knackade det pa dorren. En liten kines med snea framtander bad oss packa ihop for vi skulle byta rum direkt. Vi skulle egentligen inte gjort det forran dagen efter. Vi kom da till ett litet dubbelrum med 2 separata, stenharda sangaroch utan toalett (8kvm) Dock valdigt fin utsikt. Vi forklarade att vi hellre har toalett och dusch an fonster. Men tyvarr fanns inget ledigt den natten sa vi fick byta igen imorse. Rosanna blev overlycklig for detta rummet ar skitmysigt. Jattelitet men jattemysigt. En bred dubbelsang som ar 170 lang. Rymlig dusch och den minsta hall jag nagonsin sett (Jocke). Rummet totalt ar 6 kvm och som dem tidigare tva kaklade fran golv till tak och med en bra AC.
Men finns det hjarterum sa finns det skjarterum. 

Vi har varit pa en morgonpromenad och sett hamnen och de gigantiska skyskraporna pa HongKong Island. Handlat pa en supermarket., det var verkligen en upplevelse. Dem har ju varor som vi aldrig sett. Jocke har fortsatt pa sin modiga trend och kopte fiskkorv och sjograschips. Fiskkorven smakade fiskmarknad och chipsen smakade akvarium. Jag holl mig till vattenmelon och drakfrukt. Det har inte jattebilligt har, men det som ar billigt ar dyrt i sverige. Drakfrukt kostar 10kr styck medans ett apple kostar 25kr styck.


 Den fantastiska utsikten fran rum nr. 2



Sen har vi gatt i en stor park mitt pa Kowloon. Kowlon park, full med faglar och fontaner. Och valdigtmycket gronska, en klar kontrast till storstaden. Det var haftigt.

Nu har vi precis tagit en liten powernap och ska ut en svang pa stan.
Imorgon ska vi forsoka hitta till Ocean Park och titta pa pandor och hajar bl a.


 Mitt favvorum, inte mer an en armlangd langt!

  Dessa sma rackarna lag pa en stock mitt i en sjo i den stora parken!



Puss och kram pa er darhemma! Vi har det jattebra!

Joakim och Rosanna


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tur att ni fick flytta från rum 2.Den utsikten verkade ju inte upplyftande precis. Vilken konstrast till allt "High Tech".eller hur Jocke?

Kramar o ha det fortsatt kanon

Mamma/Majan

Pappa/Lasse hälsar

2009-04-27 @ 16:42:03
Postat av: karolina

härlig utsikt haha:D! Jag ska hälsa från Stina....Stanli också fast han vill inte erkänna det! Vi har det bra här hemma ifall ni vill veta! Men det är roligare när ni är här;)! Ha det fortsatt bra! När är det smidigast att ringa? Ni har ju HELT fel tid där borta! PUSSSSSS <3!

2009-04-27 @ 20:44:06
Postat av: Resenarerna!

Som vi sa till mamma marianne sa ar det smidigast att ringa pa svensk jobbtid, dvs mellan 7-17 for er. Ring i sa fall Rosannas mobil, det blir billigast. Puss och kram!!

2009-04-28 @ 10:15:20
URL: http://parpavift.blogg.se/
Postat av: Erica

Hej på er mitt pavoritpar (strax efter mig och Staffan;) ) Vad kul att höra att ni har det bra och att ni kommit fram säkert! Hoppas ni får det helt underbart på den där parken ni skulle till! Ta vara på vartenda ögonblick, ångra inte en sekund och ta chansen att vara impulsiva!! Have the time of your life helt enkelt!! PUSS på er båda!!! <3

2009-04-29 @ 04:17:36
URL: http://jarlette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0